Miloš Stojanović iz osnovne škole „Sveti Sava" iz Bileće napisao je naljepše pismo Djeda Mrazu u akciji "Pošta Srpske".

pismo djeda mrazu 2017 (2)

Kao nagradu dobio je biciklo.

Drugu nagradu, disko rolere, dobila je Anastasija Kešelj iz osnivne škole „Sveti Sava“ iz Bileće, a treću Aleksandar Kolundžija iz osnovne škole „Sveti Sava“ iz Ljubinja, koji je kao nagradu dobi blutut zvučnike.

Stiglo je 388 pisama iz svih mjesta istočne Hercegovine, a Bilećani su bili najvredniji jer su poslali najviše pisama, dok je Dječiji vrtić „Ciciban“ poslao najviše pisama iz jedne ustanove.

U devet radnih jedinica PoŠta Republike Srpske organizuje se ova manifestacija da bi se najmlađoj populaciji uljepšali novogodišnji praznici.

Ovo je da malo promovišemo naše usluge i da najmlađima skrenemo pažnju na poštu, lijepo pisanje i da edukujemo naše buduće korisnike“, rekao je referent za marketing u radnoj jedinici za poštanski saobraćaj Trebinje Momčilo Milenić.

pismo djeda mrazu 2017 (2)

Miloš Stojanović je prvi put napisao pismo Djeda Mrazu i dobio biciklo. Njegovoj sreći nije bilo kraja jer je u svom pismu i poželio biciklo.

Srećan sam što je Djed Mraz čitajući pisma odabrao baš mene, a nastaviću i dalje da pišem i šaljem pisma“, rekao je Miloš.

Drugoplasirana na ovom takmičenju je Anastasija Kešelj kojoj, prema njenim riječima, niko nije pomagao dok je pisala pismo Djeda mrazu.

„Uvijek sam voljela pisati pisma, ali ove godine sam po prvi put poslala i nisam očekivala nikakvu nagradu“, izjavila je Kešelj.