U bašti hotela "Platani" večeras je otvorena manifestacija "Trebinjske zimske čarolije" koja će trajati tokom vikenda sve do 14. januara 2018. godine.

Na ovaj način Grad Trebinje i Turistička organizacija Trebinja žele da turistima, građanima i svima onima koji su u našem gradu daju mogućnost razonode u ovim zimskim danima.

"Mi na taj način pripadamo toj porodici evropskih gradova i pokazujemo da želimo prihvatiti sve nove ideje i da radimo za dobrobit naših građana", rekao je Načelnik odjeljenja za društvene djelatnosti Zoran Milošević na otvaranju.

Koncept ove manifestacije je takav da petkom, subotom i nedeljom budu uključeni tradicionalni hercegovački proizvodi. Tu će biti i gastronomska ponuda sa izložbom domaćih rukotvorina - sve ono što vrijedne Trebinjke rade.

trebinjske zimske carolije

U kulturno-umjetničkom programu nastupaće mnogi bendovi iz regiona, di-džejovi i KUD-ovi.

Samostalni stručni saradnik TO Trebinje Žarko Vico je naglasio da se ovakvim sadržajima doprinosi obogaćenju turističke ponude u zimskim mjesecima.

"Ova godina je pokazala velike pomake, jer smo imali i dobru podsezonu, a nadam se da će ovakvim manifestacijama Trebinje postati destinacija u kome će turisti dolaziti tokom cijele godine", kazao je Vico.

Nakon pozdravnih riječi, trebinjski kantautor Ranko Slijepčević je pjesmom "Trebinjska" otvorio "Trebinjske zimske čarolije".

Nakon njega na binu su stali profesor Bobo Vučur i Marija Ninković koji su pjevali evergrine.

"Ideja je odlična, prošle godine sam imao tri nastupa za vrijeme 'Zimzograda' i ja dugo godina radim ovaj posao i nije mi problem vrijeme. Ako je zima i vjetar prsti malo 'zakoče', ali imam rukavice", rekao je sa osmijehom na licu Vučur.

Dođite vikendom i družite se tokom dana sa našim proizvođačima, a tokom večeri uz kvalitetne izvođače kažu iz organizacije ove manifestacije.

Ovu manifestaciju organizovao je Grad Trebinje i TO Trebinje.