U subotu će se odigrati utakmica 3. kola Prve lige Republike Srpske u rukometu (zaostali meč) u kojoj RK "Leotar" dočekuje RK "Koror Varoš" iz istoimene opštine, a ovaj meč ima i humanitarni karakter jer će sav prihod od ulaznica biti uručen kao pomoć u liječenju našem sugrađaninu Danijelu Pudaru-Džaji.

rukomet leotar

Ovo je veoma važna utakmica za trebinjske rukometaše, koji u proteklih 10. kola imaju skor od pet pobjeda i pet poraza i sa 15 bodova nalaze se na sedmom mjestu na tabeli.

Gosti iz Kotor Varoši se nalaze na trećem mjestu sa 19 bodova i skorom od šest pobjeda, jednim neriješenim rezultatom i tri poraza.

U ekipi šefa stručnog štaba Milana Simonovića svi igrači su spremni i jedva čekaju početak meča i daće sve od sebe da bodovi ostanu u Trebinju.

"Naši protivnici su odlična ekipa i moramo dobro odigrati odbranu koja omogućava brze kontranapade, a samim tim i lakše pogotke", rekao je Simonović.

Iz uprave RK "Leotar" pozivaju sve ljubitelje sporta i rukometa da dođu u Sportsku dvoranu "Miloš Mrdić", da kupovinom karte pomognu našem Džaji, a navijanjem i bodrenjem da daju stimulans našim rukometašima.

Ovo je lijep gest RK "Leotar" je i dokaz da i sportski radnici misle na našega Džaju.

Utakmica će se odigrati u subotu sa početkom u 19.oo časova.

Cijena ulaznice je 2 KM.