Izvučeni su polufinalni parovi Kupa Republike Srpske u fudbalu, u okviru koga će FK "Leotar" igrati sa "FK "Krupa", dok će u polufinalu košarkaškog Kupa RS "KK "Leotar" odigrati utakmicu protiv KK "Mladost" iz Mrkonjić Grada.

fk leotar ilicka

Fudbaleri "Leotara" će dočekati na Policama premijerligaša, ekipu "Krupe" iz Krupe na Vrbasu 14. marta 2018. godine. Uzvratna utakmica će se odigrati u Krupi na Vrbasu 25. aprila.

Drugi polufinalni par je FK "Radnik" iz Bijeljine koji će se sastati protiv FK "Modriča-alfa" iz Modriče. Prva utakmica će se odigrati u Bijeljini, a uzvratna u Modriči u istom terminu kao i prvi polufinalni par.

Što se tiče košarkaškog polufinala, utakmica će se odigrati u Trebinju u narednom periodu, u zavisnosti od dogovora ekipa, a finalna utakmica će se odigrati 9. januara 2018. godine. Drugi polufinalni par je pobjednik meča OKK "Borac" - OKK "Student Igokea" koji će se sastati sa ekipom "Radnik BN" iz Bijeljine.

To je još jedna prilika da na djelu vidimo naše momke na čelu sa Šakotićem, Vukovićem, Raičevićem, Radmilovićem..., a treba pomenuti da se u ekipi premijerligaša nalaze i Mijović, Aleksić, Milovanović koji su prošle sezone nosili dres Leotara.