Košarkaši "Leotara" u 9. kolu Prve lige Republike Srpske u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" dočekuju ekipu OKK "Drina-Princip" iz Zvornika.

kosarka

Trebinjcima je u posljednjih petnaest dana ovo peta utakmica. Tri su imali u prvenstvu, a prekjuče su odigrali utakmicu u Foči protiv KK "Sutjeska" u okviru četvrtfinala Kupa Republike Srpske i pobijedili domaću rezultatom 76:87.

Na ovaj način igrači trenera Dražena Šegrta nastavili su niz uspjeha i plasirali se u polufinale Kupa RS.

Ali za košarkaše nema predaha, jer ih već sutra očekuje neugodna ekipa iz Zvornika. Zvorničani u prvenstvu imaju skor od tri pobjede i pet poraza. U Trebinje dolaze nakon velikog poraza na domaćem terenu u četvrtfinalu Kupa RS od KK "Radnik" rezultatom 46:83.

U upravi i stručnom štabu KK "Leotar" su oprezni, jer je ekipa iz Zvornika veoma neugodan protivnik u čijim se redovima ističu Kovačević, Gavrić, Tijanić...

Sa druge strane, trebinjski ljubitelji košarke očekuju od kapitena Šakotića koji je predvodnik ove generacije, da zajedno sa svojim saigračima u konto ubilježe još jednu pobjedu.

Iz uprave trebinjskog kluba pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu u Sportsku dvoranu "Miloš Mrdić" u subotu u 19.30 časova i da svojim navijanjem daju podršku igračima Leotara do nove pobjede.