Humoristički sastav „The Books Of Knjige“ spremio je žestoku komediju, u kojoj nema kompromisa i praštanja! Dugometražni film crnogorskih Pajtonovaca, „The Books of Knjige – Slučajevi pravde“ biće prikazan premijerno u Trebinju u bioskopu Kulturnog centra 30. novembra u 18.00 i 20.00 sati, a dodatne projekcije će biti 1. decembra u 18.oo sati i 2. decembra u 18.00 i 20.00 sati.

the books of knjige slucajevi pravde

Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite za ovaj film! Buksovci su na veliko platno prenijeli živopisne likove, poput nesposobnih i korumpiranih policajaca, popa narkomana, religioznih mafijaša i nevjernih žena.

Dugo publika u regionu nije bila u prilici da gleda ovako neobičnu mračnu komediju.

O potresu velikih razmjera govori Zoran Marković Zonjo, režiser filma i jedan od aktera ove urnebesne komedije: „Ovo je sigurno najbolji proizvod The Books of Knjige ikada, i sa glumačkom podrškom Kolje Pejakovića, Nebojše Glogovca, Zorana Kesića i Zenita Đjozića iz originalne postave sarajevskih Nadrealista, film 'The Books Of Knjige: Slučajevi pravde' je nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželio vidjeti“.

Pored Buksovaca - Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića, koji nose glavne uloge, u filmu se pojavljuju i glumačke zvijezde sličnog senzibiliteta: Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, Izudin Bajrović tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo, Zenit Đozić.

Glavnu žensku ulogu igra Tihana Ćulafić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković. Za muziku u filmu „The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda Stereo Banana iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova Letu Štuke i Dubioza kolektiv, i mostarkom bendu Zoster.