Turistička organizacija grada Trebinja predstavila je danas novu internet prezentaciju na starom domenu - www.trebinjeturizam.com, koja je urađena po najmodernijim standardima u oblasti veb dizajna.

turisticka organizacija trebinja web sajt

U skladu sa višemjesečnim, sistematičnim i terenskim radom, uspostavljena je jedistvena baza podataka, čime je nova internet stranica znatno unaprijeđena, dopunjena, obuhvaćena i kompletirana neophodnim informacijama za besplatnu promociju svih segmenata turističke ponude grada.

"Stranica je redizajnirana sa namjerom što boljeg informisanja postojećih i potencijalnih zainteresovanih posjetilaca našeg grada i sveukupne javnosti, te pružanja potpunijih informacija, a koncipirana je na način da korisnicima omogući jednostavnije snalaženje i dostupnost bitnih informacija cjelokupne turističke ponude sa opširnijim opisima i navigacijama do samih lokacija turističkih atrakcija", navode u Turističkoj organizaciji.

Na pomenutoj veb prezentaciji svoje mjesto će pronaći vijesti, aktuelnosti i informacije iz oblasti turizma Trebinja, Republike Srpske, BiH i regiona.

Bitno je dodati da je stranica izrađena na tri platforme i dva jezika (srpski i engleski), te da je dostupna i prilagođena svim vrstama desktop i "notbuk" računara, tabletima, kao i mobilnim uređajima.