„Herc invest“ ponudio 417.000 KM za hotel u Nevesinju

Izvor: SRNA Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 13. 11. 2017. - 15:20h

Okružni privredni sud u Trebinju prihvatio je kao najveću ponudu preduzeća „Herc invest“ iz Trebinja da kupi hotel „Vazdušna banja“ u Nevesinju za 417.000 KM.

hotel nevesinje

Ponude četiri ponuđača otvorene su danas na osmoj licitaciji u Okružnom privrednom sudu u Trebinju, a sudija Mirjana Kokotović je rekla da je prihvaćena najveće ponuda i da ponuđač mora u roku od 15 dana da uplati novac jer u suprotnom gubi pravo na uplaćeni depozit.

Ponudu od 315.000 KM dao je „Kodiakhem“ Trebinje, 301.111 KM ponudio je Predrag Pavlović iz Foče, dok je sumu od 300.000 KM ponudio Mihajlo Ivković iz Nevesinja.

Početna cijena pokretne i nepokretne imovine hotela „Vazdušna banja“, koje je u stečaju od 2011. godine, bila je 265.000 KM.

Zastupnik radnika hotela Miodrag Vuković rekao je da su svi sa radošću dočekali da se stečaj konačno završi, napominjući da je ovaj ugostiteljski objekat ranije zapošljavao 12 radnika.

Javnom otvaranju ponuda prisustvovao je i Milivoje Mrković iz Nevesinja, čiji je punomoćnik Mario Miletić rekao da je njegov klijent prije tri godine dao ponudu koja je bila najpovoljnija, ali da tada nije prihvaćena i da mu nije jasno zbog čega.

„Smatramo da nije trebalo ići sa prodajom dok se ne završi postupak koji Mrković vodi po ovom predmetu. Vidjećemo šta će reći Vrhovni sud i ako bude potrebno i Apelacioni sud“, naveo je Miletić.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja