Sve komunalne probleme na području grada Trebinja od danas možete da prijavite i putem portala TrebinjeLive.info. Dovoljno je da imate "gmail" ili "facebook" nalog, ulogujete se, pošaljete fotografiju i napišete gdje ste uočili problem, nakon čega možete da pratite kada će isti biti riješen.

epatrola-ilustracija-min

Problemi se prijavljuju putem servisa "ePatrola", koji je osmislila softverska firma "Softiko" iz Trebinja uz podršku Gradske uprave Trebinja i portala TrebinjeLive.info, kome je i ovoga puta, kao najčitanijem mediju u gradu i istočnoj Hercegovini, povjereno da implementira novi eservis.

Putem banera, koji se nalazi na samom vrhu našeg sajta, odnosno na dnu ukoliko TrebinjeLive.info posjećujete putem mobilnog telefona, možete da prijavite udarne rupe, pregorjele sijalice javne rasvjete, išarane zidove, polomljene klupe ili kante za smeće, neredovan odvoz smeća, prljave ulice, začepljene šahtove, neorezano drveće, polomljene saobraćajne i info znakove...

Ovo je idealna prilika da se direktno uključite u rješavanje komunalnih problema u gradu, ali i da se poveća sama participacija građana u komunikaciji sa nadležnim službama grada i da im ne dozvolite da se uspavaju u rješavanju problema, kao što je to do sada nerijetko bio slučaj.

epatrola trebinjelive

Podsjećamo, TrebinjeLive.info je i jedini portal gdje imate mogućnost direktno na sajtu da pročitate čitulje i da na vrijeme saznate ko nas je od naših sugrađana napustio, kada je saučešće i gdje je sahrana. Ovaj servis u prosjeku svakog dana čita više od 1.500 naših sugrađana.