Uvijek korak ispred drugih – Komunalne probleme od sada možete da prijavite preko portala TrebinjeLive!

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 09. 11. 2017. - 14:24h

Sve komunalne probleme na području grada Trebinja od danas možete da prijavite i putem portala TrebinjeLive.info. Dovoljno je da imate „gmail“ ili „facebook“ nalog, ulogujete se, pošaljete fotografiju i napišete gdje ste uočili problem, nakon čega možete da pratite kada će isti biti riješen.

epatrola-ilustracija-min

Problemi se prijavljuju putem servisa „ePatrola“, koji je osmislila softverska firma „Softiko“ iz Trebinja uz podršku Gradske uprave Trebinja i portala TrebinjeLive.info, kome je i ovoga puta, kao najčitanijem mediju u gradu i istočnoj Hercegovini, povjereno da implementira novi eservis.

Putem banera, koji se nalazi na samom vrhu našeg sajta, odnosno na dnu ukoliko TrebinjeLive.info posjećujete putem mobilnog telefona, možete da prijavite udarne rupe, pregorjele sijalice javne rasvjete, išarane zidove, polomljene klupe ili kante za smeće, neredovan odvoz smeća, prljave ulice, začepljene šahtove, neorezano drveće, polomljene saobraćajne i info znakove…

Ovo je idealna prilika da se direktno uključite u rješavanje komunalnih problema u gradu, ali i da se poveća sama participacija građana u komunikaciji sa nadležnim službama grada i da im ne dozvolite da se uspavaju u rješavanju problema, kao što je to do sada nerijetko bio slučaj.

epatrola trebinjelive

Podsjećamo, TrebinjeLive.info je i jedini portal gdje imate mogućnost direktno na sajtu da pročitate čitulje i da na vrijeme saznate ko nas je od naših sugrađana napustio, kada je saučešće i gdje je sahrana. Ovaj servis u prosjeku svakog dana čita više od 1.500 naših sugrađana.

TAGOVI:

Komentari

Bravo

Odgovori

Nemaju svi internet

Odgovori

Ti ga imas. I da nemaju mogu se nakacit na wifi u kafani svakoj ili ispred kafane. A ako nemaju smart telefon onda nek odu u internet caffe. Da se pisu prijave rekla bi da nema svak olovku.

Odgovori

Najbolji ste. Sve sami pogodci u metu.

Odgovori

BRAVO. Svaka čast za potez.

Odgovori

Vrlo dobro su komunalnoj policiji poznati problemi koje gradjani Trebinja imaju.
Kao npr. da još uvijek u pojedinim naseljima ljudi voze makadamskim ulicama, ili da npr. komunalci razrove trotoar kako bi izvršili popravke, pa ga onda tako razrovljenog ostave. Ali ako ovo znači će više raditi i raditi kako treba onda akciju treba pozdraviti.
Postavite kontejnere na normalna mjesta da ne pješačimo pola kilometra da bacimo smeće.

Odgovori

Biće 48 umjesto 18.Sve špijunaža

Odgovori

Svaka cast pametna ideja. Dobro.osmisljeno, sve pohvale.

Odgovori

Dobro osmisljena ideja, tako.i treba, sve pohvale.

Odgovori

Neosvjetljen Arslanagića most, na šetalištu od mosta prema gradu sa obje strane rijeke nedostaju sijalice, bazen u Bregovima u potpunom mraku, šetalište od Borčeve prema bazenu pored rijeke u potpunom mraku… Nedavno me dvoje turista pita da li može da se pređe preko mosta, može, rekoh, ako vidite.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
10.000+
dnevnih
posjeta
300.000+
mjesečnih
čitanja
750.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.300+
fejsbuk
sviđanja