Na području Policijske uprave Trebinje, dana 23.10.2017. godine, evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijska stanica Bileća je evidentirala lice inicijala S.S. kao vlasnika domaće životinje – bik, koja je 22.10.2017. godine učestvovala u saobraćajnoj nezgodi. Slijedi dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom ili sredstvom.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno lice putem telefona prijetilo drugom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Policijska stanica Gacko je lišila slobode tri strana državljanina za koja je utvrđeno da su državljani Libije. Lica su u 13.00 časova predata Graničnoj policiji BiH.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala V.A. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo tjelesna povreda.