Udruženje Trebinjaca "Jovan Dučić" u Beogradu dodjeljuje nagradu za najboljeg redovnog studenta iz grada Trebinja, završne godine osnovnih akademskih studija Univerziteta u Beogradu.

udruzenje-trebinjaca-beograd

Nagrada najboljem studentu obuhvata Povelju Udruženja, novčanu nagradu i laptop uređaj.

Drugoplasiranom i trećeplasiranom studentu biće dodijeljena Plaketa Udruženja i novčana nagrada.

Zainteresovani kandidati trebaju da dostave:

1. Karatku biografiju

2. Fotokopiju lične karte

3. Uvjerenje o godini upisa fakulteta

4. Uvjerenje o položenim ispitima i prosek ocena po godinama

5. Dokaz o posebnim priznanjima i nagradama (ako ih posjeduju)

6. Dokaz o objavljenim radovima ili člancima u sredstvima informisanja (ako ih posjeduju)

7. Dokaz o izuzetnom doprinosu u kulturi, sportskoj i drugim djelatnostima na domaćem i međunarodnom nivou (ako ih posjeduju).

Prijave se podnose lično, do 25.11.2017. u prostorijama Udruženja, ulica Palmira Toljatija 5/I Novi Beograd (stari Merkator), utorkom, četvrtkom i subotom od 10.00 do 15.00 časova (tel. 011/269-1586).

Komisija u sastavu dr Milovan Pecelj, redovni profesor Univerziteta u Beogradu, doc. dr Vladimir Parežanin, Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Milivoje Mišo Rupić, sekretar Udruženja donijeće odluku na osnovu pravilnika o dodjeli nagrade Udruženja, najkasnije do 28.11.2017. i obavijestiti nagrađene da dođu na uručenje nagrada.

Nagrade će biti uručene na manifestaciji "Veče Trebinjaca u Beogradu" 2. decembra 2017. godine u hotelu "Orašac" u Beogradu, ulica Luke Vojvodića 25n.