Trebinje je svoju turističku ponudu predstavilo u okviru 7. Biznis konferencije „SEET 2017“ pod nazivom „Turističko tržište jugoistočne Evrope", kojom prilikom je našem gradu od strane „Mass Media International“ i stručnog kolegijuma konferencije dodijeljena prestižna strukovna nagrada iz oblasti turizma „Brand leader 2017 award“.

brand leader 2017 award trebinje

Nagrada je dodijeljena na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona jugoistočne Evrope.

Turistička ponuda predstavljena kroz prezentacije i B2B sastanke naišla je na dobar odziv i veliko interesovanje aktera konferencije, turističkih subjekata i stručne javnosti regiona jugoistočne Evrope.

Nagrada predstavlja još jednu potvrdu i najbolji je pokazatelj da Trebinje sa svojom prepoznatljivom turističkom ponudom predstavlja neizostavan dio zajedničkog turističkog proizvoda regiona jugoistočne Evrope, što je rezultat kontinuiranog i sistematičnog rada na stvaranju uslova za razvoj i unapređenje oblasti turizma