U Todorićima kod Trebinja danas je otvoren izložbeno-prodajni salon "Vokela", koji se prostire na 1.200 metara kvadratnih i koji zapošljava 14 radnika.

vokel otvaranje trebinje

Otvarajući ovaj objekat, Veljko Lončar - vlasnik "Vokela", uručio je Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko" poklon bon u vrijednosti od 5.000 KM.

On se zahvalio i administraciji Grada Trebinja koja je sve dogovoreno ispoštovala, obezbjeđujući neophodne dozvole u predviđenom roku.

vokel otvaranje trebinje

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović kazao je da mu je veliko zadovoljstvo što je jedan od poznatijih brendova na području Balkana otvorio svoj objekat u Trebinju, ističići da se nada da će još ovakvih prodajnih objekata uskoro početi da psoluje u našem gradu.

Goste je pozdravio i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović i vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Vladika je kazao da ga raduje što je Trebinje u posljednje vrijeme sve otvoreniji grad, navodeći da i granice prema susjednim državama trebaju da budu sve otvorenije.

vokel otvaranje trebinje

Kupci će u Vokeli imati mogućnost da kupe materijale za vodovodne instalacije, transportne i distribucijske vodovode, keramiku, sanitarije, parket, laminat, te uređaje i opremu za centralno grijanje i klimatizaciju.

vokel otvaranje trebinje

vokel otvaranje trebinje vokel otvaranje trebinje vokel otvaranje trebinje vokel otvaranje trebinje vokel otvaranje trebinje vokel otvaranje trebinje vokel otvaranje trebinje