Modni trendovi za jesen 2017. nas sve više osvajaju, a jesenja modna priča se ne može zamisliti bez atraktivnih, elegantnih i ženstvenih torbi.

torbe

U nastavku saznajte detaljnije o aktuelnim trendovima i torbama koje ćete nositi ove jeseni.

Različitih veličina i u bojama koje se kreću u rasponu od klasičnih sivih i crnih tonova do tipično jesenjih braon, bež, bordo, maslinasto i smaragdno zelenih nijansi, sa primjesama plave i roze boje, ove torbe mogu biti idealno rješenje za različite prilike, ali i odličan detalj uz mnoge odjevne kombinacije.

Ono što smo prvo primjetili jeste da ruksaci ne izlaze iz mode već drugu sezonu. Savršen su izbor za vaš ležeran izgled i za dnevne odjevne kombinacije. U crnoj i sivoj nijansi lako ćete ga kombinovati kao dio aksesoara koji će sigurno upotpuniti vaš izgled.

Zatim, manje ženske torbe kockastog elegantnog oblika, sa dijelom koji je od krzna i koji im pridodaje jednu šik notu, definitivno su nas oduševile! Možete ih nositi u ruci, ili preko ramena, kada dolazi do izražaja i pojas u vidu zlatnog lanca, idealne su za kombinovanje sa jesenjim mantilima i kaputima svijetlih boja, koji će dodatno naglasiti ovaj ljupki dio vašeg aksesoara.

torbe

Torba sličnog oblika, sa velikom zlatnom šnalom, i zlatnim lancem, ali u plavičasto-zelenkastim nijansama, takođe može biti vaš omiljeni aksesoar ove jeseni. Odlično će se uklapati u jesenje boje, a možete je nositi i na posao, i u elegantnijim varijantama poput večernjih izlazaka.

Dalje, torbe srednje veličine i tipično jesenji bež i bordo tonovi pun su pogodak, a zahvaljujući svojim pastelnim bojama lako se mogu kombinovati uz različite odjevne kombinacije. Preporučujemo ih kao idealne za ležeran dnevni, kao i za vaš poslovni modni stil.

I, naravno, ne zaboravimo dame koje su zaljubljenici u velike ženske torbe - ovog puta predlažemo bordo i sive tonove, pravouganog oblika sa ili bez spoljnih džepova, koje ćete nositi preko ruke.

torbe