U organizaciji kompanije "Odavić d.o.o.", koja se prepoznaje po brendu "InfoCentar", u Trebinju je održana poslovna konferencija "InfoCentar TechDay 2017" na kojoj su učestvovale poznate svjetske kompanije iz područja informatike, softvera, komunikacija i potrošačke elektronike.

info centar prezentacija

Konferencija je okupila oko 120 poslovnih partnera kompanije "Odavić" iz, uzmeđu ostalih, "Samsunga", "Philipsa", "Tesle", "Lenova"...

"Hvala vam na posjeti i velikoj podršci u radu bez koje 'InfoCentar' ne bi zauzimao sadašnju poziciju, a to je jedna od vodećih kompanija u ICT industriji u BiH", rekao je direktor Blagomir Odavić.

Ova konferencija je iskorišćena da se predstavi i novi brend "eponuda.ba", kojeg je pokrenula firma Odavić d.o.o.

Čini ga veb portal za kupovinu proizvoda, prije svega, iz segmenta IT tehnologije, a uskoro i drugih proizvoda za kojima tržište pokaže interes.

info centar prezentacija

"Lansiranjem brenda eponuda.ba otvaramo jedan potpuno novi segment poslovanja i potrudićemo se da idemo u korak sa potrebama naših kupaca da kupovinu IT uređaja vrše iz svojih fotelja", naglasio je Odavić.

Učesnici su upoznali prisutne sa najnovijim proizvodima i rješenjima izlagača.

Predstavljeni su novi modeli "Samsung" i "Philips" TV uređaja, "Lenovo" serveri i prenosni računari, proizvodi potrošačke elektronike brenda "Tesla" i "Kaspersky" rješenja za zaštitu podataka.

Firma Odavić d.o.o. neće se ograničavati samo na digitalni svijet, već će se potruditi da organizuje što više prezentacija i seminara kako bi se približila svojim potencijalnim kupcima, a da ih i edukuje.

Prisutnim gostima na kraju je priređeno iznenađenje jer je predstavljen najnoviji "Go Pro Hero 6" - kamera koja je samo dan ranije doživjela svoju svjetsku premijeru.

info centar prezentacija

GoPro Hero 6 je akciona kamera u stanju da snima video u 4K @ 60fps i 1080p @ 240fps i može automatski da pretvara video u cinematic QuikStory sadržaj koji se može dijeliti sa drugima.

Kamera ima isti eksterni dizajn kao i prethodni model, ali donosi bolji frejmrejt, bolji ukupni kvalitet slike i brzinu, a sve zahvaljujući novom procesoru.

Cijena GoPro Hero 6 Black kamere je 500 dolara/570 evra, što je za 100 dolara više od prethodnog modela.