Trebinjski socijalisti izabrali su danas 26 novih delegata-članova Gradskog odbora i poručili da su ljevičarske ideje i dalje ono što ih razlikuje od drugih političkih subjekata u gradu.

sp trebinje

Predsjednik odbora u našem gradu Rajko Ćapin kazao je da su se socijalisti politički oporavili, što dokazuju i dva odbornička mjesta u Skupštini grada, te da je za očekivati da na narednim opštim izborima osvoje i poslaničko mjesto.

On je dodao da, pored toga što je odbor konsolidovan, da im se svakodnevno priključuje sve veći broj mladih ljudi punih energije i da spremno ulaze u sljedeći izborni ciklus.

sp trebinje

Prema njegovim riječima, broj članova gradskog odbora je proširen kako bi se dala veća uloga članovima u procesu odlučivanja, navodeći da iz svakog mjesnog odbora ima bar po jedan predstavnik.

Sve odluke na izbornoj skupštini donesene su jednoglasno.

Izbornoj skupštini u Domu mladih prisustvovali su i predsjednik Izvršnog odbora SP-a Slobodan Protić, potpredsjednik SP-a Maksim Skoko, narodni poslanik Ilija Tamindžija, tehnički sekretar SNSD-a Dragoslav Banjak, te predstavnici političkih subjekata sa područja grada.

sp trebinje