Trebinje se rijetko kad može pohvaliti da u jednom danu u gradu borave velike fudbalske legende Balkana. U gradskoj kući, na prijemu kod gradonačelnika Luke Petrovića, danas su bili Vladimir Petrović Pižon, Ratomir Dujković, Jovan Aćimović Kule.

prijem veterani zvezde trebinje (1)

Veterani najtrofejnijeg srpskog kluba "Crvene zvezde", u pratnji predsjednika Sportskog društva /SD/ "Leotar" Simeona Dučića i direktora "Trebinjesporta" Milana Jankovića, upoznali su se sa čelnicima grada i najavili fudbalski spektakl danas u 16.00 na stadionu "Police", kada će snage odmjeriti sa veteranima"Leotara".

Gradonačelnik Petrović upoznao je goste sa razvojnim sportskim planovima u gradu, ističući da će Trebinje u narednom periodu postati prepoznatljiv sportski centar regiona, te najavio izgradnju fudbalskog terena sa vještačkom travom, tartan staze, zatvorenog bazena...

prijem veterani zvezde trebinje (1)

Nakon izgradnje neophodne infrastrukture, učesnici prijema su se saglasili da bi Zvezda ponovo jedan dio zimskih priprema mogla da obavlja u Trebinju, a radiće se i na ponovnom povezivanju dva kluba, prvenstveno omladinskih škola.

Na Policama se danas očekuje više hiljada ljubitelja fudbala, a svoj dolazak su najavili i navijači iz Gacka, Bileće, Herceg-Novog. I lokalne "delije" su se već organizovale i za danas zakazale druženje na istom mjestu - sjevernoj tribini stadiona "Police".

Za ostale ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu rezervisane su istočna i zapadna tribina "Polica".

Vidimo se danas na Policama. Ulaz je slobodan.

prijem veterani zvezde trebinje (1) prijem veterani zvezde trebinje (1)