Veterani "Leotara" i "Crvene zvezde" odigrali su danas na "Policama" prijateljski meč u kome je rezultat stavljen u drugi plan, a istaknuti druženje i dobar odnos među nekadašnjim fudbalerima oba kluba.

crvena zvezda leotar veterani trebinje (1)

I dok su na jednoj strani igrali Klimović, Mulina, Joksimović, Mišeljić, braća Ramić, kod gostiju su na terenu bili Pižon, Tintor, Bursać, Borovnica, Nikolić.

Gosti su pokazali da su za svoje godine u više nego odličnoj formi, pa su bez većih problema savladali kolege iz Trebinja rezultatom 1:7.

Šest golova je postigao Tintor i jedan Bursać, dok je gol za Trebinjce dao Ratković.

crvena zvezda leotar veterani trebinje (1)

Predsjednik Sportskog društva /SD/ "Leotar" Simeon Dučić kazao je da mu je drago što su Zvezdini veterani došli Trebinje, te da se nada da je ovo početak nove saradnje sa ekipom iz Beograda.

Oduševljenje dolaskom u Trebinje nije krio ni Vladimir Pižon, prisjećajući se svojih utakmica u našem gradu, kao ni Stanislav Karasi.

crvena zvezda leotar veterani trebinje (1)

Na utakmici je bio i Vladimir Zrilić koji je rekao da vjeruje da će se Leotar ponovo vratiti na put stare slave, kada je bio jak protivnik ne samo članovima Druge lige Jugoslavije, već i tadašnjoj Zvezdi.

Utakmici je prethodio prijem kod gradonačelnika Luke Petrovića u Gradskoj upravi.

crvena zvezda leotar veterani trebinje (1)

crvena zvezda leotar veterani trebinje (1) crvena zvezda leotar veterani trebinje (1) crvena zvezda leotar veterani trebinje (1) crvena zvezda leotar veterani trebinje (1)