Veliki spektakl u ponedjeljak će biti na Policama. U prijateljskoj fudbalskoj utakmici sastaće se veterani beogradske Crvene zvezde i trebinjskog Leotara, potvrdio je za TrebinjeLive.info Simeon Dučić, predsjednik Sportskog društva /SD/ "Leotar".

veterani zvezda leotar trebinje-min

Na utakmicu, koja će, zasigurno, izazvati veliko interesovanje svih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, očekuje se dolazak velikana i legendi srpskog i jugoslovenskog fudbala - Dragana Džajića, Stanislava Karasija, Dušana Savića, Jovana Aćimovića - Kuleta, Miloša Šestića...

Na terenu bi trebali da budu, između ostalih, Ćirić, Koroman, Tintor, Borovnica, Đurovski...

Veterani Crvene zvezde još prije dva mjeseca su izrazili želju da dođu u Trebinje i da odigraju prijateljsku utakmicu sa veteranima Leotara.

Svake godine veterani sa "Marakane" idu od Slovenije do Makedonije da odigraju mečeve između veterana i u upravi Leotara su to prihvatili.

„Učinićemo sve da ih dočekamo kako dolikuje, jer su to naši prijatelji iz najvećeg kluba sa Balkana“, rekao je Dučić.

Za njih je predviđen obilazak grada, a zajedno sa veteranima iz Beograda doći će i ekipa SOS kanala koja će sve ovo zabilježiti "okom kamere".

„Nadamo se i posjeti ljubitelja fudbala i delija iz okruženja“, dodao je Dučić.

U ekipi veterana Leotara igraće igrači većinom između 40 i 50 godina, a očekuje se dolazak Zrilića, Barakovića, braće Ramić, Spaića, Mišeljića...

Utakmica se igra u 16.00 sati, a ulaz je slobodan.

Organizaciju ovog jedinstvenog sportskog događaja pomogao je Grad Trebinje.