Odbojkašice "Hercegovca" iz Bileće pobjednice su "Kupa Trebinja 2017" u odbojci, koji je danas priređen u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Bregovima.

odbojkaski kup trebinje 2017

Drugo mjesto pripalo je nevesinjskom "Veležu", dok je bronzanu medalju osvojila ekipa Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ "Leotar", koji je bio i organizator ovog Kupa.

odbojkaski kup trebinje 2017

Nakon svečane dodjele medalja, proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić održao je javni pokazni trening, u kome je učestvovalo 15 odbojkašica, dok su ostale djevojčice pomno pratile svaku njegovu riječ i pokret.

"Ovim treningom najavljujem i sedam dana kampa u Trebinju, koji će biti besplatan za svu decu iz ovog grada. To će biti u mojoj režiji, kako sam i obećao gradonačelniku Luki Petroviću, uz znak zahvalnosti jer je prepoznao i pomogao decu iz Trebinja da dođu na kamp kod mene na Zlatibor ove godine", rekao je Grbić, koji odnedavno član stručkog sportskog savjeta našeg grada.

odbojkaski kup trebinje 2017

Cilj mu je, kako je dodao, da mogne svim ljudima koji ovdje rade sa odbojkom, ali i svim drugim sportistima iz grada.

On je kazao da je siguran da će se odbojka u Trebinju tek početi razvijati na način kako bi trebala - a to je da se dođe do premijerligaša.

Uz ŽOK "Leotar", organizator Kupa je bio i OK "Leotar" koji ove godine proslavlja 30 postojanja.

odbojkaski kup trebinje 2017 odbojkaski kup trebinje 2017 odbojkaski kup trebinje 2017