Veb servis “esmrtovnica” za objavu čitulja/smrtovnica, aktivan je na našem portalu duže od osam mjeseci u okviru kategorije “Čitulje”, a od danas, uz Trebinje, objavljujemo i čitulje iz Bileće, Gacka i Nevesinja.

esmrtovnica

U proteklom periodu putem ovog servisa objavljeno je više stotina smrtovnica, ostvareno u prosjeku više od 5.000 jedinstvenih dnevnih čitanja, dok je broj pregleda stranica veći od 8.000 na dnevnom nivou.

Portal “TrebinjeLive.info”, kao vodeći onlajn medij u istočnoj Hercegovini, konstantno radi na tome da postane centralno mjesto za sve građane Trebinja i Hercegovine, a cilj ovakvih projekata je da se čitaocima omogući informisanje o svim dešavanjima u gradu na jednom mjestu.

citulje trebinjelive-min

Od uvođenja servisa, dobili smo niz pozitivnih komentara čitalaca, što je znak da smo na pravom putu.

“Redovno vas čitam već nekoliko godina. Uvođenjem čitulja uradili ste pravu stvar”, kaže jedan naš čitalac u komentarima na portala, dok drugi navodi da ovim “više ne mora da brine da li će se sutra pred nekim crveniti kad ga vidi u gradu, jer sada u svakom momentu zna kada su saučešča i sahrane”.

Servis je realizovan od strane softverske agencije “Softiko” iz Trebinja, a implementiran je u saradnji sa lokalnom administracijom Grada Trebinja, pogrebnim preduzećem “Flamingo” i našim portalom.

softiko cover

Kompanija Softiko je tim mladih programera koji se sa puno entuzijazma bave razvojem softvera.

Iz kompanije poručuju da rade na razvoju novih servisa koji će biti na usluzi građanima i omogućiti im da brže i lakše ostvare interakciju i dođu do informacija u lokalnoj zajednici.

Više informacija o kompaniji možete naći na veb adresi: www.softiko.com.