Luka Petrović izabran je jednoglasnom odlukom delegata za novog-starog predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju, na upravo završenoj konvenciji ovog odbora koja je održana u Kulturnom centru.

konvencija go snsd trebinje (1)

Prema riječima predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, odbor u Trebinju je jedan od najboljih u cijeloj Republici Srpskoj, u kome se iz dana u dan povećava broj članova i koji je u dva protekla izborna ciklusa ostvario impozantan izborni rezultat.

Dodik je kazao da je Petrović jedan od glavnih nosilaca nove generacije SNSD-a u koga ima najviše povjerenje i koji će u narednom periodu obilježiti buduće političke procese u Republici Srpskoj.

konvencija go snsd trebinje (1)

"Predanim radom može da se postigne sve. To je uspio Luka Petrović", rekao je Dodik, dodajući da odbor u Trebinju ima više od 6.000 članova.

Petrović je kazao da je gradski odbor SNSD-a u Trebinju stabilan i da je večerašnja sjednica dokaz da svi žele nastavak dosadašnjeg rada, koji je bio više nego uspješan.

"Ubijeđan sam da će jednoglasna podrška sa ovolikim brojem aktivista doprinijeti ubjedljivoj pobjedi ne samo 2018., nego i u budućim izbornim ciklusima", rekao je Petrović.

Na konvenciji, kojoj je prisustvovao i međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović, izabran je i novi gradski odbor.

konvencija go snsd trebinje (1)