Bojan Šukić pobjednik je 17. skokova sa Kamenog mosta u rijeku Trebišnjicu, koji su večeras pred više hiljada građana priređeni u našem gradu.

skokovi4

Njemu je kao pobjedniku pripala nagrada od 300 KM, koju je obezbijedio Podrum "Petijević".

Obrazlažući svoju odluku, Besim Šehović-predsjednik petočlanog žirija, kazao je da je Šukić imao odličan drugi skok, koji je presudio da bude ovogodišnji pobjednik.

"Istine radi, bilo je svega osam takmičara, ali Bojan je bio najbolji i tu nema dileme", jasan je bio Šehović.

U cilju popularizacije učestvovanja u skokovima sa Kamenog mosta, žiri je najavio da će za punoljetstvo ovog događaja biti uspostavljena nova pravila, a da se razmišlja i o postavljanju platforme koja bi visinu sa sadašnjih osam metara povećala bar za nekolika.

bojan sukic skokovi sa kamenog mosta (1)

Pobjednik Bojan Šukić nije krio zadovoljstvo što je po prvi put u životu proglašen za najboljeg skakača sa Kamenog mosta.

"Trebišnjica mi nije bila hladna jer se čitav život u njoj kupam. U njoj sam naučio i da plivam, tako da mi ovo nije ništa strašno", rekao je Šukić.

On je dodao da u Trebišnjicu skače od svoje 15 godine, a do sada je osvajao dva puta treće mjesto.

Drugo mjesto i nagrada od 200 KM, koju je obezbijedila Turistička organizacija našeg grada otišla je u ruke Vuku Andriću, dok je treće mjesto i nagrada od 100 KM, koju je obezbijedila picerija L'sashon osvojio Stefan Vukasović.

Ovogodišnji žiri radio je u sastavu: Besim Šehović-predsjednik, Gordan Mišeljić, Simeon Dučić, Milan Janković i Tiho Ratković.

Voda u Trebišnjici tokom skokova je bila oko 17 stepeni.

U zabavnom dijelu programa nastupio je Dejan Matić.

Organizatori manifestacije su klub "Galerija" i kafe "Riva".

bojan sukic skokovi sa kamenog mosta (1)