Rekonstruisan sistem grijanja u vrtiću „Naša radost“ u Bregovima

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 24. 07. 2017. - 13:17h

U objektu vrtića „Naša radost“ u Bregovima, izvršena je rekonstrukcija radijatorske mreže, čime će biti postignuto efikasnije grijanje prostorija ove ustanove.

radijatori nasa radost

Cjelokupnu rekonstrukciju, „Naša radost“ je izvršila iz vlastitih sredstava, pa se pozitivni efekti očekuju već u narednoj sezoni grijanja.

„Na tom dijelu mreže ne samo da nećemo imati gubitaka vrele vode, odnosno toplotne energije, već će kvalitet grijanja biti daleko bolji“, kazao je Aleksandar Vukanović, direktor „Naše radosti“.

Toplotni gubici u prostoru u najvećoj mjeri su zbog dotrajalih starih otvora – vrata i prozora, a njihova zamjena je planirana u narednim godinama, jer zahtijeva velika budžetska sredstva

Za zagrijavanje prostorija JU vrtića “ Naša radost” u Trebinju koriste se tri kotla na pelet, u svakom objektu po jedan.

Komentari

SVAKA ČAST DIREKTORE, NAPOKON JE DOŠAO NEKO KO SE ZAISTA TRUDI I KVALITETNO OBAVLJA POSAO ZA KOJI JE PRIMLJEN. BUDUĆNOST JE U MLADIMA…ČUVAJMO NAŠU DJECU.

Odgovori

Da da do sada su se djeca grijala na pegle…. sreca pa dodje snsd i topla voda
Daj ne svirajte k….

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja