U akva parku u "Gradu Sunca" večeras je sve bilo u znaku "Bala na vodi", tokom koga su svoje tačke izveli članovi Plesnog kluba "Maris" i  Kluba sinhronizovanog plivanja "Tašmajdan" iz Beograda, dok je koncert priredila pjevačica Tijana Dapčević.

bal na vodi akva park trebinje

Više hiljada Trebinjaca, ali i gostiju sa strane uživalo je u dvočasovnom programu, koji je počeo oko 22.30 sati nastupom "Marisovaca", a završio numerama Tijane Dapčević.

Okupljene je pozdravio i predsjednik Koncerna "Svsilajon Takovo" Rodoljub Drašković, koji je poručio da nastavlja sa projektima u Trebinju i Hercegovini, pozivajući mlade i obrazovane ljude da se vrate u rodnu grudu, jer sve učini da im obezbijedi nova radna mjesta.

"Ispunio je našu želju gradonačelnik Luka Petrović, zbog čega želim da mu čestitam. Dobili smo upotrebnu dozvolu za ovo zdanje", naveo je Drašković.

On je rekao da će investicije u Grad Sunca biti intenzivirane, najavljujući otvaranje hotela u oktobru, dok će naredne godine biti otvorena arena kulture i zabave, na kojoj će biti igrane pozorišne predstave, mjuzikli...

Ovoga puta izbjegnut je saobraćajni kolaps, pa su vozači dolazili preko Dražin Dola, a vraćali se preko Duži.

bal na vodi akva park trebinje (5) bal na vodi akva park trebinje (5) bal na vodi akva park trebinje (5) bal na vodi akva park trebinje (5)