U prvoj prijateljskoj utakmici pred početak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske - grupa istok, fudbaleri "Leotara" poraženi su u Trebinju od FK "Igalo" rezultatom 0:1 (0:1).

leotar igalo prijateljska

Poslije šest radnih dana, fudbaleri trebinjskog drugoligaša poraženi su u prvoj utakmici koja je pokazala određene slabosti, a i šta treba da se ispravi i unaprijedi.

Gosti su poveli u 1. minutu nakon centaršuta Lekovića sa desne strane. U kaznenom prostoru se najbolje snašao Ćipranić i postigao pogodak, što će se ispostaviti i kao konačan rezultat.

U nastavku utakmice viđena je borba na sredini terena bez ozbiljnih prilika sa obje strane.

U drugom poluvremenu viđeno je više prilika, ali nije bilo primjene rezultata. U 64. minutu igrač gostiju Leković izlazi sam ispred Ignjatića, šutira, ali domaći golman je na visini zadatka.

Samo minut kasnije šansa pred golom gostiju nakon centaršuta Begenišića sa desne strane. Prelo glavom šutira, ali golman gostiju brani njegov udarac.

U 80. minutu Begenišić je predriblao nekoliko gostujućih igrača i na kraju šutirao, ali golman gostiju nije se dao iznenaditi. U 85. minutu preko Prela - koji šutira sa vrha šesnaesterca preko gola i minut kasnije preko Spaića koji šutira po zemlji - Leotar je imao prilike, ali one nisu realizovane i ostao je rezultat iz prvog minuta utakmice.

Na teren je izašlo 18 fudbalera i trener Rajko Mičeta računa na njih. To su pretežno mlađi igrači potpomognuti sa nekoliko iskusnijih.

Nakon utakmice trener Rajko MIčeta kaže da je svaki rezultat bitan bez obzira što se radi tek o prvoj utakmici.

"Svaki rezultat je bitan, podmlađena je ekipa i mora biti grešaka, ali na tome ćemo raditi da ih ispravimo i određeni period je pred nama", rekao je Mičeta.

Sljedeća utakmica Leotara je protiv FK "Bokelja" u Kotoru.

leotar igalo prijateljska