Iz preduzeća "German invest" poručuju da su se nerado odlučili da uklone stabla lipi ispred njihovog hotela "Central park" u izgradnji u centru" Trebinja, navodeći da će u najskorije vrijeme zasaditi nove sadnice drveća.

hotel central park trebinje

"Usljed udara jakog vjetra u toku noći između 16. na 17. jul, došlo je do lomljenja stabala lipa ispred našeg objekta. Prilikom njihovog pada, oštećena su i ostala stabla, stoga smo bili prinuđeni odmah da reagujemo i uklonimo ista, kako ne bismo ugrozili ljudske živote ili imovinu", pojašnjavaju u "German investu".

Ovaj nemili događaj je, navode u "German investu", nanio ogromnu materijalnu štetu kako hotelu - jer je izgubljen zaštitni znak
objekta u čiju restauraciju su uloženi veliki trud i značajna finansijska sredstva, tako i našim sugrađanima koji su godinama uživali u prirodnoj hladovini drveća.

"Još jednom, izražavamo žaljenje zbog nastalog događaja čiju ćemo štetu nastojati da umanjimo sađenjem novih stabala, koja će se izvršiti u najskorijem roku", poručuju iz "German investa".