Jedna od novina u programu Radija Republike Srpske su emisije iz svih opština i gradova u terminu od 10.00 do 12.00 časova. Nakon jučerašnje emisije iz Ljubinja, danas je ista emitovana iz Trebinja.

radio rs trebinje (1)

Mnogobrojni slušaoci kraj radio aparata u svojim kućama, stanovima, automobilima u Trebinju, Republici Srpskoj i šire mogli su da u sklopu emisije "Zajednički talas Republike Srpske" čuju uživo emisiju iz najjužnijeg grada RS.

"Danas smo došli u Trebinje da predstavimo grad i ljude koji žive u njemu", rekla je Gordana Prtina, urednik i voditelj na Radiju Republike Srpske.

Ona se uvijek rado vraća u Trebinje, kroz koje često prolazi na putu ka moru. U gradu podno Leotara ostane uvijek nekoliko časova.

"Imali smo mnogobrojne sagovornike iz kulture, sporta, muzike, kao i predstavnike vinara, medara, pčelara, mnogo umjetnika...", naglasila je Prtina.

Ovo je bio kratak period da se predstavi grad Trebinje, ali i ova ljetna razgledanica i turistička panorama mnogo će značiti u daljoj prezentaciji Trebinja kao turističke destinacije.

U programu su pjevali Baka Planjanin, Krugovi u žitu

Radio Republike Srpske obilježava 50 godina svoga postojanja i rada.

luka radio rsradio rs trebinje (1)