Emisija SAT nastavlja svoje ljetnje patrole. Ovoga puta pokazuju nešto manje opterećen pravac preko Višegrada i Trebinja do Herceg Novog, kao i mnoge zanimljivosti koje na ovom putu zaista treba vidjeti i doživjeti.

patrola sat trebinje

Od skretanja sa Ibarske magistrale prije Zlatibora, detaljno pokazuju Jokino vrelo, Drvengrad, Mokru Goru, Šargansku osmicu, naravno granični prelaz i sve što je važno za ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Posebnu atrakciju predstavlja Višegrad sa ćuprijom, Andrićgradom i banjom Vilina Vlas. Naravno, saznaćete kakav je put, kakve vas opasnosti čekaju na pojedinim dionicama, kakvi su propisi i kazne, cijene goriva i sve drugo što čovjeka na takvom putu može zanimati.

Vidjećete i čuveno Tjentište, koje je počelo sa uvođenjem turističkih sadržaja, kao i sve ljepote, zanimljivosti i opasnosti na daljem putu preko Čemerna, Gacka, Bileće do Trebinja, koje nudi toliko zanimljivosti da ih ekipa SAT-a nije mogla zaobići.

Naravno, saznaćete sve što vas može zanimati kad ulazite u Crnu Goru, a posebno šta turiste čeka kad stignu u Herceg Novi: od sadržaja u gradu do čuvenih plaža na Luštici.