Okruženi netaknutom prirodom i u prelijepom ambijentu zubačkih Ubala, danas je više od 50 članova Džudo kluba "Leotar" polagalo za nove pojaseve.

dzudisti ubla 2

Ovom aktivnošću počelo se sa realizacijom plana Gradske uprave da se svakog vikenda na ovom izletištu okupljaju članovi sportskih i ostalih kolektiva, kako bi se promovisao zdrav život i druženje u prirodi, ali i turistički potencijali koje pružaju Ubla.

I dok su džudisti imali priliku da za pojaseve polažu na otvorenom, na improvizovanom terenu od strunjača, već sutra na Ubla će doći košarkaši, za čije potrebe je uređeno neophodno igralište, te postavljen koš.

Ni podrška roditelja i prijatelja nije izostala.

Druženja na Ublima će trajati tokom cijelog jula i avgusta, uz podršku Gradske uprave, članova Planinarskog društva "Vučji zub", HET-a, volontera Crvenog krsta - koji su se i ovoga puta uključili u promociju zdravog života i turističkih potencijala ovog područja.

Na Ublima će tokom vikenda raditi i prodavnica, u kojoj se mogu kupiti osnovne namirnice, što je dodatni razlog da jedan od narednih vikenda provedete na ovom izletištu.

dzudisti ubla 2