Na području Policijske uprave Trebinje, dana 29.6.2017. godine evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Policija

Policijska stanica Trebinje evidentirala je krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekslpozivnih materija, nakon što je radnjom pretresa pronašla i privremeno oduzela jednu automatsku pušku, a za koju postoje osnovi sumnje da pripada licu incicijala V.A.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila dva izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala A.A. i D.A. počinili šest krivičnih djela teška krađa.

Policijska stanica Ljubinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.N. počinilo krivično djelo krađa“.

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.K. počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.