Na području Policijske uprave Trebinje, dana 28.6.2017. godine evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

okruzno tuzilastvo trebinje

Policijskoj stanici Berkovići prijavljeno je da se lice inicijala B.D. nalazi na parking prostoru sa vatrenim oružjem u rukama. Postupajući po prijavi policijski službenici Policijske stanice Berkovići su izašli na lice mjesta i lišili slobode navedeno lice, koje je dobrovoljno predalo oružje.

U toku je dokumentovanje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Ljubinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala A.A. i D.A. počinili krivično djelo teška krađa.

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijal P.S. počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.