I ove godine trebinjski bajkeri ništa nisu prepustili slučaju. Poslije uspješno završenog 18. Moto skupa, bez ičije pomoći, zasukali su rukave i očistili cijeli prostor gdje je u protekla tri dana bio smješten moto kamp.

ciscenje moto kampa bajkeri trebinje

Oni koji su danas u poslijepodnevnim satima posjetili bivšu kasarnu "Vojvoda Luka Vukalović", začudili su se kada na mjestu kampa nisu pronašli nijedan trag koji bi ukazivao da je na toj lokaciji bilo smješteno stotine bajkera, a tokom koncerta bilo prisutno i više hiljada građana.

Sve je, jednostavno, očišćeno. Bajkeri kažu da su ovo njihove redovne aktivnosti i da ovim žele da pošalju poruku da svi treba da očiste iza sebe, jer i time dokazuju da su dobri i odgovorni domaćini.

"Uklonjeno je samo oko 15.000 konzervi i plastičnih boca. Na deponiju je odvezeno šest kombija smeća. Doći će i vatrogasci koji će šmrkovima oprati cijeli prostor", kažu u Moto klubu "TNT", dodajući da čak nije slomljena nijedna grančica na drvećima.

Za narednu godinu spremaju druženje i još bolju atmosferu, ako to uopše može da se ostvari jer je ovogodišnji skup ispunio sva očekivanja, a mnogobrojni Trebinjci su ga ocijenili sa čistom desetkom, poručivši ljubiteljima dvotočkaša da ih očekuju i iduće godine.

ciscenje moto kampa bajkeri trebinje ciscenje moto kampa bajkeri trebinje ciscenje moto kampa bajkeri trebinje