Sofija Brborić pobjedik 18. dječijeg festivala „Zvon zvonke pjesme“

Autor: Ž.K./TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 03. 06. 2017. - 21:41h

Pobjedom Sofije Brborić, koja je nastupila sa pjesmom „Male stvari“, završen je 18. dječiji festival „Zvon zvonke pjesme“.

Zvon zvonke pjesma

Ovaj festival ove godine napunio je punoljetstvo i učestvovalo je 18 takmičara sa isto toliko pjesama.

U veoma lijepoj atmosferi Kulturnog centra koja je bila ispunjena roditeljima, djecom, navijačima, vidjele su se suze radosnice, ali i veliki broj plakata sa kojima su navijači pojedinih učesnika pokazivali svoje želje i svoje favorite za prva mjesta.

Najviše glasova 62 od ukupno mogućih 63 dobila je Sofija Brborić i pobijedila.

Malena Sofija nije krila oduševljenje za osvojeno prvo mjesto učenica prvog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

Ona ima šet godina i prvi put je nastupala na festivalu. Kad ju je pozvao profesor Bobo Vučur bilo joj je drago što će moći učestvovati na festivalu.

„Bilo mi je lijepo i nisam vjerovala da ću pobijediti i drago mi je da je žiri glasao za mene“, rekla je Sofija.

Ona svira klavir, a dosta puta je učestvovala u programima za djecu u vrtiću i svojoj osnovnoj školi recitujući i pjevajući pjesme, govoreći da joj je u koreografiji i stajlingu pomogli Kristina i Anja Grujičić, kao i njena sestra Nikolija.

Drugo mjesto osvojila je Sara Tomić, atreće Marija Šljukić iz Ljubinja

Petra Pajić dobila je nagradu kao najmlađi učesnik.

Na prvom festivalu učestvovala je i Marija Ninković koja je večeras pjevala u revijalnom programu.

„Ovo je veoma važan festival za svu djecu Trebinja jer je ovo početni stadijum svih muzičara koji dolaze iz Trebinja, i ja kao učesnik prvog festivala mogu da kažem da smo se svi lijepo družili“, kaže Marija.

Zvon zvonke pjesma

U revijalnom programu, osim Marije Ninković, učestvovali su prošlogodišnji pobjednik Stevan Zirojević  i Vojo Elez, Irina Aleksić i Marija Valentić kao bivši učesnici ovog festivala.

Festival je napredovao mnogo iza ovih 18 godina i vidi se napredak iz godine u godinu.

Komentari

Što ne biti iskren i pošten i ne spomenuti prof. Vučura, kao “ nekoga“ ko je najzaslužniji, što je ova manifestacija ovakva kakva je i što se ovoliko održala.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja