Iz mjeseca u mjesec portal TrebinjeLive.info bilježi sve veći broj dnevnih posjeta i pregleda stranica. Samo u maju, "Gugl analitika" evidentirala je u prosjeku više od 9.200 dnevnih jedinstvenih posjeta i preko 21.000 dnevnih pregleda stranica.

najposjeceniji dan trebinjelive maj

U proteklih 31 dan, TrebinjeLive.info je prema "Gugl analitici" evidentirao više od 286.000 mjesečnih posjeta, dok je broj pregleda stranica na mjesečnom nivou bio nevjerovatnih 652.000.

Najposjećeniji dan je bio 23. maj, kada je portal posjetilo više od 16.000 čitalaca.

najposjeceniji dan trebinjelive maj

Izvještavali smo sa svih bitnih događaja u gradu i objavili na desetine autorskih tekstova koje nisu imali drugi mediji, što već godinama prepoznaju naši čitaoci koji nas svakodnevno čitaju i tako nam ukazuju svoje povjerenje.

Najbrži smo u informacijama koje su značajne za grad i društvenu sredinu. Pokrivamo sve oblasti - od politike i kulture do sporta i hronike. Neizostavne su i vijesti iz Hercegovine, zanimljivosti i ženski kutak koji čita, lajkuje i dijeli sve veći broj naših čitateljki.

Osvrti naših saradnika na turizam i istoriju Trebinja i ove godine su izazvali brojne polemike, komentare, kritike i sugestije.

Portal je u maju posjećen iz čak 108 država svijeta, sa svih kontinenata, a deset država iz kojih je zabiljžen najveći broj posjeta su Republika Srpska-BiH, Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Sjedinjene Američke Države, Švedska, Njemačka, Kanada, Danska i Švajcarska.

posjeta trebinjelive po drzavama

Posjećivali su nas, između ostalog, i iz Katara, Perua, Singapura, Indije, Kine, Ekvatorijalne Gvineje, Vijetnama, Kube, Angole, Bahama, Australije...

Saradnja sa čitaocima je odlična, a u narednom periodu će biti podignuta na još veći nivo, jer spremamo novi projekat pod nazivom "Vaše oko", o kome ćemo naknadno pisati.

Od juna će svi posjetioci portala imati mogućnost i da "onlajn" pregledaju čitulje u okviru posebne kategorije.

I to nije sve, od maja nas možete pratiti i na Instagramu, gdje objavljujemo zanimljive fotografije iz svakodnevice Trebinja, ali i one iz prošlosti.

Zapratite nas na LINKU.

Naravno, i dalje smo na Fejsbuku, Tviteru i Gugl plusu.

Hvala vam na povjerenju!