Na humanitarnoj večeri za pomoć našem sugrađaninu, šetogodišnjem Matiji Darmanoviću, koje je priređeno u Domu mladih u Trebinju, prikupljeno je 735 KM.

humanitarno vece matija darmanovic (2)

Prema riječima organizatora Jasminke Jasne Kumro i Mustafe Berbića, ovom humanom akcijom su željeli da podstaknu sve sugrađane da se uključe u akciju pomoći malom Matiji koji boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

"Ovo je još jedan u nizu humanitarnih koncerata koji smo pokrenuli. Trudićemo se da i u narednom periodu organizujemo ovakve manifestacije", rekao je Berbić, koji je u proteklom periodu pomogao više trebinjskih porodica.

Njihov cilj je, navela je Kumro, da zajedničkim snagama pomognu porodicu Darmanović, kako bi Matija što prije otišao na hiruršku interevenciju za koju je potrebno 2.850 evra.

U večerašnjem programu učestvovali su grupa "Afrodita", Miki i Adi, Ansambl nacionalnih igara /ANI/ "Jovan Dučić" i njihova ženska izvorna grupa, kao i učenici osnovne Muzičke škole.

Svi oni koji žele da pomognu da dječaku bude bolje i da može sa bratom blizancem da se igra i u srećnom djetinjstvu provodi dane, sredstva mogu uplatiti na broj žiro račun Matije Darmanovića: 5559000032607282 - Nova banka.

humanitarno vece matija darmanovic (2)