Na platou ispred Kulturnog centra predškolske grupe iz vrtića "Naša radost" iz Bregova i Polica organizovale su priredbu mlađim grupama i njihovim roditeljima.

predskolska priredba nasa radost (2)

 

Program je organizovan u sklopu tradicionalne manifestacije ispraćaja predškolaca pod nazivom "Djeca djeci".

Ovom priredbom mali predškolci oprostili su se od vrtića i najavili novo druženje u školi među prvačićima u školskim klupama.

"Treba istaći da je u ovoj školskoj godini u dječijim vrtićima bilo oko 250 predškolaca zajedno sa malom školom", rekao je Aleksandar Vukanović, direktor Javne ustanove "Naša radost".

Želja svih zaposlenih je da mališanii pamte dane provedene u vrtiću i da čuvaju uspomene na bezbrižne i srećne dane svog djetinjstva.

predskolska priredba nasa radost (2)

"Od septembra naši predškolci kreću u školu gdje ih čekaju novi izazovi, drugari i obaveze Budućim prvacima želim da budu zdravi, srećni i zadovoljni, dobri đaci i ljudi", naglasio je Vukanović

Ova tradicionalna manifestacija i ove godine imala je dosta tačaka. Izmjenjivale su se plesne koreografije, Hor zvjezdice "Bonton", recitacije pokretne igre "Kako se pravi škola", "Vrapčiću, vrapčiću", "Životinjski bal", "Kad se male ruke slože", "Kako rastu mala djeca", djeca su pokazala i svoje znanje engleskoga jezika.

Bilo je i emotivnih trenutaka, suza kod djece, a i kod njihovih vaspitača koji nisu mogli da se suzdrže. To je ipak prijateljstvo, jer prve vaspitače i učitelje djeca uvijek pamte.

Mališani iz Gorice priredbu su pripremili u svom objektu u ovom naselju.

predskolska priredba nasa radost (2) predskolska priredba nasa radost (2)