U 28. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok fudbaleri "Leotara" pobijedili su na Policama ekipu FK "Proleter" iz Dvorova rezultatom 3:1 (2:1).

leotar famos

Na današnjoj utakmici Leotar je igrao bez Cimirota, Andrića, Perovića, Mićunovića i Šešelja, tako da su mlađi igrači izašli na teren i dobili svoju šansu.

Počelo je dobro za domaću ekipu jer je već u 7. minutu Ristić primljenu loptu od Vučića sa desetak metara šutirao u golmanov lijevi ugao za 1:0. Nakon toga, Zečević u 14. minutu iz slobodnog udarca pogađa prečku, a samo dvije minute kasnije Ristić sa 15 metara šutira u gornji desni ugao golmana gostiju za 2:0.

U 35. minutu Medan pogađa stativu, a u 38. iz brzog kontranapada kapiten gostiju Sekulić smanjuje na 2:1.

Na početku drugog poluvremena Leotar je preko Ristića imao šansu za povećavanje vođstva, ali se to desilo tek u 65. minutu. Tada Spaić, nakon prodora sa lijeve strane, ubacuje loptu po zemlji u kazneni prostor. Na nju je natrčao Komlen i sa desetak metara pogodio za 3:1.

Gosti preko Jeftića u 70. minutu pogađa prečku, a domaći su još preko Komlena i Vučića imali šanse za promjenu rezultata. Na kraju je ostalo 3:1 i zaslužena pobjeda Trebinjaca.

Ovu utakmicu vodili su pomoćnici trenera Mičete, Ćurić i Klimović.

Nakon utakmice Oleg Ćurić rekao je da je zadovoljan bio samim rezultatom utakmice, ali ne i igrom koju su pokazali njegovi igrači.

"Mlađi igrači nisu se nametnuli, a ovo su utakmice koje su bez rezultatskog značaja, a služe baš u te svrhe", naveo je Ćurić.

Nakon 28. kola uz utakmicu manje ima 44 boda i nalazi se na petom mjestu na tabeli.