Lice inicijala D.Đ. jutros je dalo izjavu trebinjskoj policiji u kojoj je istaklo da nije ukralo automobil "reno", kako je jutros navedeno u servisnoj informaciji objavljenoj na portalu TrebinjeLive.info.

stop policija

Prema njegovim navodima, automobil je u noći 25. maja sasvim slučajno i nesvjesno zamijenio, a nakon što je to utvrdio isti vratio vlasniku.

Ovu izjavu, pomenuto lice je dalo pripadnicima policije i postupajućem tužiocu nakon što je servisna informacija u kojoj je navedeno da je evidentirano krivično djelo krađa objavljena u medijima.

Iz policije tvrde drugačije i negiraju navode osumnjičenog.

Vlasnik predmetnog automobila je prijavio da mu je automobil ukraden 25.5.2017. godine od 6.30 časova do trenutka prijave, što znači da informacija da je automobil „sasvim slučajno i nesvjesno zamijenjen“ u toku noći 24/25. maj 2017. godine nije tačna.

Automobil nije dobrovoljno vraćen nego je lice inicjala D.Đ. zastavljeno od strane partole Policijske stanice Trebinje čijom je kontrolom utvrđeno da je riječ o ukradenom automobilu.

Do trenutka pisanja demantija lica vezana za navedeno krivično djelo nisu mijenjala svoje izjave u Policijskoj upravi Trebinje.