Grad Trebinje dostavio je danas medijima preliminarnu rang listu stipendista za tekuću godinu, prema kojoj su zahtjev za dodjelu stipendije podnijela 184 studenta, od kojih je njih 90 dobilo stipendiju.

stipendije

Budžetom grada predviđeno 130.000 KM za stipendije.

Stipendiju od 200 KM dobilo je deset imaoca diplome „Vuk Karadžić“ koja je stečena kroz osnovno i srednjoškolsko obrazovanje i studenti sa najvišom prosječnom ocjenom tokom studiranja.

Studenti koji su rangirani od rednog broja 1. do broja 20., takođe, imaće po 200 KM mjesečno, dok će studenti od 21. do 40. mjesta na listi dobiti po 150 KM. Od 41. do 80. rednog broja dobiće po 100 KM na mjesečnom nivou.

Žalba drugostepenoj komisiji se podnosi u roku od 15 dana, nakon čega će biti saopštena konačna rang lista budućih stipendista grada Trebinja.

odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008

odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008

odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008 odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008 odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008 odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008 odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008 odluka_za_stipendije.compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-ilovepdf-compressed-page-008