Gradska uprava grada Trebinja će ove godine po prvi put poslije četvrt vijeka organizovati prvomajski uranak na zubačkim Ublima, a za sve zainteresovane građane biće obezbijeđen besplatan autobuski prevoz, potvrđeno je za TrebinjeLive.info.

prvomajski uranak

Autobusi polaze 1. maja u 10.00 sati sa parkinga ispred Elektroprivrede Republike Srpske, a na Ublima je već spreman mobilijar, poput roštilja.

Trebinjci će imati priliku da, pored tradicionalnog roštilja, uživaju i u fudbalu, pa dobrog druženja neće nedostajati.

Za 1. maj najavljeno je sunčano i toplo vrijeme, pa je ovo idealna prilika da uživate u prirodi, svježem vazduhu i ljepotama ovom izletištima na samo dvadesetak kilometara od Trebinja.

A oni koji odluče da, ipak, ne prave roštilj, već da samo uživaju u druženju sa svojim prijateljima, Gradska uprava će im obezbijediti užinu.

Ubla, pored što su izletnička destinacija, značajni su i kao svojevrsna vazdušna banja, koju su još prije rata svrstavali kao mjesto gdje ćete se odmoriti, oporaviti i puni energije ponovo vratiti svakodnevnim obavezama.

"Planiramo da Ubla predstavimo široj javnosti, da uradimo dobar marketing, koji će se zasnivati na činjenicama. Dodatno ćemo obogatiti ovo izletište, kako bismo mu vratili stari sjaj", kažu u Gradskoj upravi.

Dodaju da će u narednom periodu razgovarati sa svim subjektima koji imaju ideje kako da Ubla ponovo postanu prepoznatljiva na široj turističkoj mapi regiona.