Ekipa Fudbalskog kluba /FK/ "Viktorija" pobjednik je II Memorijalnog turnira "Momčilo Vidačić - Burina", koji je danas održan u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić".

burina turnir trebinje (1)

Viktorija je u finalu pobijedila ekipu KMF "Leotar", nakon izvođenja penala. Treće mjesto pripalo je ekipi FK "Leotar 2007".

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Teo Lakić iz KMF "Leotar", najbolji golman je Petar Vučković iz FK "Viktorija", a Matija Dursun iz Škole fudbala "LeoStars" je najbolji strijelac.

Za najperspektivnijeg fudbalera proglašen je Ognjen Spaić iz FK "Leotar 2008".

Predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak je rekao da mu je bilo zadovoljstvo što je imao priliku da pozdravi učesnike ispred grada Trebinja.

turnir momcilo vidacic burina

"Grad je podržao ovaj turnir iz dva razloga - da se sportisti lakše suočavaju sa zahtjevima svakodnevice, jer sport utiče na zdravlje, fizički razvoj, vještinu, mentalnu sposobnost, kao i iz razloga jer je strastveni sportista prepoznatljiv prvo kao čovjek, a zatim kao neko ko se bavi sportom", rekao je Banjak.

Turnir je organizovao KMF "Leotar".

Medijski pokrovitelj turnira je bio portal "TrebinjeLive.info".

burina turnir trebinje (1)

turnir momcilo vidacic burina

turnir momcilo vidacic burina turnir momcilo vidacic burina  turnir momcilo vidacic burina turnir momcilo vidacic burina

teo lakic Teo Lakić

petar vuckovic Petar Vučković

matija Matija Dursun

ognjen spaic Ognjen Spaić