Na sportskom humanitarnom turniru za pomoć u daljem liječenju Danijela Pudara Džaje prikupljeno je 4.600 KM, potvrđeno je za TrebinjeLive.info u upravi Fakulteta za proizvodnju i menadžment /FPM/, koji je bio i organizator ovog događaja.

dzaja

Turnir je okupio 71 ekipu iz Trebinja, Herceg-Novog i Berkovića koje su se takmičile u malom fudbalu, basketu i odbojci, kao i 18 takmičara koji su igrali šah u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Zadovoljni smo odzivom i onim što smo danas uradili na ovom turniru. Zahvaljujem se svim ljudima koji su nam pomogli, posebno članovima ekipa", rekla je Mirjana Jokanović, asistent na FPM.

Miloš Antunović, predsjednik Unije studenata ove visokoškolske ustanove, rekao je da mu je veoma drago što su imali priliku da učestvuju u organizaciji ovog turnira i što se na isti prijavio veliki broj učesnika.

humanitarni turnir za dzaju trebinje (1)

Student trebinjskog fakulteta Vanja Ateljević navela je da je bilo prelijepo vidjeti na jednom mjestu veliki broj mladih ljudi koji su došli sa ciljem da pomognu Džaji i da se druže.

"Mi, kao studenti, uključili smo se u ovaj humani gest i radujemo se akcijama koje će biti i u budućnosti", rekla je Ateljević.

Na terenima se osjećala atmosfera ljubavi i humanosti, a ne takmičarskog duha, jer su svi došli vođeni jednom vizijom - da pomognu našem sugrađaninu Danijelu Pudaru.

Ekipu je na turniru imao i portal "TrebinjeLive-CORIE", koja se takmičila u basketu, a činili su je Slaven Govedarica, Dejan Pažin, Lazar Ratković i Gavrilo Brnjoš.

dzaja

humanitarni turnir za dzaju trebinje (1)dzaja

humanitarni turnir za dzaju trebinje (1) humanitarni turnir za dzaju trebinje (1) dzaja