U srijedu je uzvratna polufinalna utakmica Kupa Republike Srpske u fudbalu u kojoj FK “Leotar“ dočekuje ekipu FK „Sloboda“ iz Mrkonjić Grada.

fk leotar ekipa

U prvoj utakmici prije 14 dana Trebinjci su slavili 1:3, a trostruki strijelac bio je Perović.

Sa velikom dozom opreza i ozbiljnošću, fudbaleri Leotara će pristupiti utakmici bez obzira na rezultat iz prve utakmice. Uvažava se ekipa Slobode koja igra u Prvoj ligi Republike Srpske, rang više od Leotara i vjerovatno će oni igrati na sve ili ništa kao što su Trebinjci igrali u Mrkonjić Gradu.

„Potrudićemo se da u ovoj utakmici ostanemo neporaženi i to nam garantuje plasman u finale najmasovnijeg takmičenja u fudbalu u Republici Srpskoj“, rekao je Rajko Mičeta, trener Leotara.

Primarni cilj je finale, jer u prvenstvu tim sa Polica kaska i ne može izboriti plasman u viši rang. Zato su sve karte bačene na ovu utakmicu i svi u klubu su mobilisani da u ovoj utakmici Leotar napravi dobar rezultat i da se plasira u finale.

Po prvi put trener Mičeta računa na sve igrače koji kažu da će dati sve od sebe da se nakon utakmice čuje pobjednička pjesma u njihovom taboru.

Očišćen je i dio oko stadiona tako da će se gledaoci još ljepše osjećati na Policama, a i to je jedan od razloga da dođete na "Police".

„Bitno je da angažovano, mudro, kvalitetno i nadasve agresivno pristupimo utakmici i da je kvalitetno odigramao“, naglasio je Mičeta.

Iz uprave kluba pozivaju sve ljubitelje najljepše sporedne stvari na svijetu da dođu na utakmicu i pomognu Leotaru da nakon desetak godina uđe u finale Kupa Republike Srpske.

Do sada je Leotar osvojio Kup Republike Srpske, a igrao je u finalu

Uzvratna utakmica Kupa između Leotara i Slobode počinje u 16.30 časova.