Na Trgu slobode u Trebinju danas su studenti Fakulteta za proizvodnju i menadžment /FPM/ predstavili humanitarni sportski turnir za pomoć Danijelu Padaru Džaji, koji će se održati 22. aprila na igralištu u bivšoj kasarni.

humanitarni turnir za danijela pudara

Ovu akciju trebinjskih studenata podržali su svi sportski kolektivi u našem gradu kao što su ŽKK "Trebinje 03", FK "Leotar", KK "Svislajon Leotar"..., čiji su predstavnici bili zajedno sa studentima ove visokoškolske ustanove na Trgu.

FPM zajedno u saradnji sa Udruženjem studenata ovog fakulteta došao je na ideju da organizuje humanitarni turnir za našeg sugrađanina, kome je neophodan novac za nastavak liječenja.

"Ovim putem pozvao bih sve naše sugrađane da pomognu ovom mladom momku i da se odazovu našoj akciji", kazao je Miloš Antunović, predsjednik Udruženja studenata FPM Trebinje.

On je naglasio da kotizacije za turnir nema, već da će biti postavljena jedna humanitarna kutija u kojoj će svi koji žele moći da daju svoj dobrovoljni prilog za nastavak Džajinog liječenja.

Fudbaler Vladimir Todorović rekao je da je ovo jedna lijepa akcija mladih ljudi i pozvao rekreativce i profesionalne sportiste da se odazovu ovoj akciji i učestvuju na humanitarnom turniru.

Turnir će se održati u malom fudbalu, basketu, šahu i odbojci.