Najnovije ažuriranje na Fejsbuku mnogima se neće dopasti, s obzirom da uništava onaj dio društvene mreže koji većina voli - neograničeno "špijuniranje" prijatelja bez straha da ćete biti uhvaćeni u tome.

gledanje fb

Sada kada pogledate objavu svog prijatelja na novoj opciji "Stories" (Storis) koju je objavio vaš prijatelj, on će to znati.

Takva objava postoji 24 sata, a sastoji se od jedne ili više fotografija ili kratkih snimaka. Na taj način "Stories" djeluju na svakoj platformi koja ih podržava, npr. Snepčet, Instagram, ali u kontekstu Fejsbuka, ovo će znatno pogoršati cijelu stvar, piše Telegram.hr.

Na Fejsbuku možete da objavite sve, od fotografija, teksta, snimaka, i sigurno vam neće biti ugodno kad među onima koji su gledali vašu objavu naiđete na ime nekoga sa kim ste tek nekoliko puta proćaskali na nekoj zabavi ili na prijatelja iz osnovne koga niste vidjeli već godinama.

Ljudima je zabavno da gledaju tuđe profile, a da ne ostave nijedan komentar i da klikću na šta hoće bez ikakvog pravdanja drugoj osobi.

Fejsbuk Storis je zapravo konkurencija Snepčetu, ali ipak ne toliko popularna. Ova novost prijeti da je učini još manje privlačnom i popularnom.