Počeli su radovi na renoviranju objekta vrtića "Naša radost" u Policama, koji će obuhvatiti unutrašnju adaptaciju i postavljanje toplotne izolacije na spoljašnjim zidovima.

Vrtic jaslicka grupa

Prema riječima direktora ove ustanove Aleksandra Vukanovića, u renoviranim prostorijama biće formirana takozvana jaslička grupa, koja do sada nije bila predviđena uslugama Naše radosti.

"Ova grupa bi trebala da počne sa radom 1. aprila, a njome će biti obuhvaćeni mališani od jedne do dvije godine", pojasnio je Vukanović.

Do sada je prijavljeno 12 djece, a u narednom biće izvršena nabavka neophodnog didaktičkog materijala, krevetića, stolova za presvlačenje, posteljine, tepiha, te rekonstruisano kupatilo.

Na radovima, koje iz sopstvenih prihoda finansira "Naša radost", angažovani su radnici ove ustanove, čime će, umjesto da se plaća izvođačima novac biti usmjeren u poboljšanje usluga.

Podsjećajaući na nedavno otvaranje odjeljenja vrtića "Naša radost" u Petrovom polju kod Trebinja, Vukanović je istakao da su u toku pregovori za otvaranje sličnih odjeljenja u Dražin Dolu i Lastvi.

Vrtic jaslicka grupa