„RADNIK“ NA RASPOLAGANjU TREBINjCIMA – Licima lošeg imovinskog stanja besplatne usluge u kući

Izvor: SRNA Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 14. 03. 2017. - 11:40h

Novoosnovano preduzeće „Radnik“ Trebinje pružaće ubuduće besplatne usluge zanatskih i molerskih radova licima lošeg imovinskog i zdravstvenog stanja, dok će za ostale građane i firme ove poslove završavati po povoljnim cijenama.

trebinje grad

Direktor „Radnika“ Lazar Prcović Srni je potvrdio da će spiskove lica kojima će besplatno vršiti usluge dobiti iz mjesnih zajednica i Centra za socijalni rad, napominjući da će manje trgovinske radnje, zajednice etažnih vlasnika, i drugi zainteresovani moći da iz ovog preduzeća angažuju čistačicu i majstore za različite vrste poslova.

„Počeli smo razgovore sa zajednicama etažnih vlasnika kojima smo po povoljnim cijenama ponudili naše usluge, čišćenja zgrada, fasadne, molerske i druge radove“, kaže Prcović i dodaje, da su jedino registrovano preduzeće u gradu za pružanje ovakvih usluga.

Volonterske poslove obavljaće jednom nedjeljno, a preostala četiri radna dana preduzeće će svoje usluge naplaćivati.

Trenutno zapošljavaju tri radnika, a planirano je da ih bude petnaestak, različitih profila i sa iskustvom.

„Kao početni kapital očekujemo određeni grant iz budžeta Grada, a namjera nam je da u budućnosti budemo samoodrživi“, kaže Prcović i dodaje da su jedino preduzeće u Hercegovini ovakvog tipa.

Preduzeće „Radnik“ će se, između ostalog baviti pripremnim radovima na gradilištu, instalacionim radovima, ugradnjom stolarije, farbarskim i staklarskim radovima, čišćenjem zgrada, popravkom elektronskih uređaja.

Prilikom osnivanja preduzeća istaknuto je da ono neće ugroziti nijedno privatno preduzeće u Trebinju, ali da će obavljati poslove koje su do sada u ovom gradu izvodila preduzeća sa strane.

TAGOVI:

Komentari

Šuplja čista… ja po ovome mogu zaključiti da je ovo preduzeće „ni za glavu ni za rep“. Niti imaju viziju, niti ideju, niti želju da učine nešto, samo jeftina prodaja priče… Koliki grad, oni tri radnika i jedan dan u sedmici volontiraju, ostale naplaćuju, bićemo jeftiniji od drugih, ali druge nećemo ugroziti, bavićemo se svime i svačim, a nadamo se grantu, pa ćemo biti samoodrživi….

Odgovori

Da vas opljačkaju.

Odgovori

Prilikom osnivanja preduzeća istaknuto je da ono neće ugroziti nijedno privatno preduzeće u Trebinju, ali da će obavljati poslove koje su do sada u ovom gradu izvodila preduzeća sa strane.
KOJE PATRIOTE, A TRCE DA NOSE PARE OD HET-a U BANJALUKU!!!

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja