Fudbaleri "Leotara" odigrali su danas na Policama prijateljsku utakmicu sa FK "Sutjeska" iz Foče u kojoj su poraženi rezultatom 1:3 (1:1).

leotar sutjeska fudbal prijateljska (2)

Domaćini su dobro parirali članu Prve lige Republike Srpske u prvih 45 minuta. Gosti su prvi zaprijetili u 19. minutu preko Danilovića, ali golman Petrović je odlično reagovao i spriječio vođstvo.

Samo dva minuta kasnije Prelo asistira Vučiću koji postiže pogodak za vođstvo domaćina. Prednost je trajala sve do 44. minuta kada Šuka, nakon centaršuta sa ruba kaznenog prostora, postiže gol za izjednačenje.

Rezuzltatom 1:1 otišlo se na odmor.

U nastavku utakmice u viđena je sasvim druga slika na terenu, jer je došlo je do pada u igri ekipe sa Polica.

Gosti su to iskoristili i Šuka u 54. minutu na sličan način kao i kod prvog gola postiže pogodak i dovodi Fočake u vođstvo. Minut prije kraja utakmice, nakon prodora R. Drakula preko lijeve strane, lopta dolazi do Božovića koji sa desetak metara postiže treći gol za svoju ekipu.

Rezultatom 1:3 završena je ova prijateljska utakmica.

"Došlo je do neshvatljivog pada u drugom poluvremenu i olako smo shvatili i doživljavali neke stvari koje su se dešavale i u prošloj polusezoni", rekao je trener Leotara Rajko Mičeta.

On je dodao da će u narednih dvadesetak dana raditi na podizanju tehničke i fizičke forme, čime bi trebali da uđu spremni u nastavak proljećnog dijela prvenstva.

Ovo je bila četvrta pripremna utakmica Trebinjaca pred proljećni nastavak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske - grupa istok.