Fudbaleri "Leotara" su u pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva odigrali meč na Policama i pobijedili ekipu  FK "Dinamo" iz Vranja rezultatom 1:0 (0:0).

Leotar dinamo iz vranja

Ovo je bila druga utakmica između ova dva protivnika u osam dana, a u prvom meču u Budvi Vranjanci su slavili sa 5:0.

U današnjoj utakmici Trebinjci su se malobrojnoj publici predstavili u lijepom svjetlu.

U minutu 30. minutu Prelo je dodao loptu Ristiću koji sa 16 metara iskosa šutira, ali golman gostiju Mladenović je loptu odbio u korner.

Gosti su zaprijetili u 44. minutu kada Mitić pogađa prečku sa 20 metara.

U drugom poluvremenu treneri su dali priliku svim igračima sa klupe, ali prilika nije nedostajalo.

U 55. minutu igrač gostiju Dimitrov šutirao je sa pet metara, ali golman Perišić je odlično reagovao i spriječio vođstvo gostiju.

U 62. Šešelj izvodi korner, najviši u skoku je kapiten Ramić, ali njegov udarac ide preko gola.

Deretić u 75. minutu postiže prvi pogodak za "Leotar" u pripremnim utakmicama zahvaljujući grešci gostujućeg golmana.

U 88. minutu Spaić šutira poviše gola, a u zadnjim trenucima igre gosti ne koriste odličnu šansu za poravnanje rezultata.

Ovom pobjedom nad dvanaestoplasiranom ekipom u Prvoj ligi Srbije (drugom takmičarskom nivou srpskog fudbala) u ravnopravnoj utakmici igrači trenera Rajka Mičete pokazali su da su kako pripreme teku iz dana u dan sve spremniji za nastavak proljećnog dijela prvenstva.

Trener Rajko Mičeta kaže da u pripremnim utakmicama rezultat nije u prvom planu, ali da je ipak zadovoljstvo pobijediti ovako kvalitetnog protivnika.

"Igrači su prevazišli psihičku barijeru u sebi, borili su se, trčali. Bilo je finih akcija. Nastavljamo sa priprema po planu i programu koji je zacrtan. U nastavku priprema imaćemo još nekoliko utakmica i nadam se da ćemo spremni ući u prvenstvene okršaje", rekao je Mičeta.

Trener gostiju Dragan Antić kaže da mu je drago što su njegovi momci igrali u Trebinju i da je ova utakmica došla nakon napornog dijela priprema za njegovu ekipu.

"Želimo da sa Leotarom napravimo jednu dobru saradnju u budućnosti i to je cilj ove utakmice - da spojimo jug Srbije i jug Republike Srpske", kaže Antić.